Consulta el programa de la Festa de Cirera de Paüls 2022

Consulta el programa de la Festa de Cirera de Paüls 2022

DISSABTE 4 DE JUNY

8:00h Muntatge de les parades de la Fira de la cirera.

10:00h Obertura dels estands de la XIX Fira de la cirera.

10:30h Espai de jocs infantils a la plaça Major i taller de Pinta-cares a

càrrec d’ARTRA. Els jocs estaran tot el matí.

13:00h V Tirada de pinyol de Cirera en boca a la plaça Major. El guanyador o guanyadora tindrà una espatlla de premi.

17:00h Obertura de la fira.

17:30h Taller infantil de terrissa a la plaça Major a càrrec dels artesans Ventura de Miravet. El taller es podrà fer durant tota la tarda.

18:30h Inauguració oficial de la Fira a càrrec de l’actor Quim Masferrer i Cabra a la plaça Major. Durant tota la tarda animació musical pel circuit de la fira a càrrec de la Xaranga local TAL COM SONA

22:30h Espectacle “Bona Gent” a càrrec de Quim Masferrer a la pista poliesportiva, costat de les piscines, amb control d’aforament i reserva prèvia d’entrades a l’Ajuntament.

00:30h Festa jove a la pista poliesportiva.

DIUMENGE 5 DE JUNY

10:00h Obertura dels estands de la XIX Fira de la cirera.

10:00 Taller de cuina infantil a Ca les Barberes, a càrrec del Sr. Pau Povill. El taller es farà fins les 11:30h. Cal inscripció prèvia a les oficines de l’Ajuntament.

11:00h Demostració d’esquilar ovelles a la plaça Major, de la ramaderia. Pons Povill, a càrrec del Sr. Josep Pons.

11:30h Actuació de la Colla gegantera i grallera d’Alforja pel circuit de la fira. Ball final a la plaça Major a les 12:30h.

12:00h Recital de poesia pel col·lectiu de Poemes al vent, amb la col·laboració d’Òmnium Cultural de les Terres de l’Ebre. Lloc: Plaça del Castell.

13:00h Tast de vins al local d’entitats. Presentació del Celler Cal Minyó amb tast de 3 varietats de vins. Preu d’inscripció 3, s’ha d’apuntar a les oficines de l’Ajuntament.

17:00h Obertura de la fira.

17:30h Espectacle de Màgia infantil “Pota de Cabra” a càrrec de Fèlix Brunet a la plaça Major.

19:00h Concert i tocada de Jotes de la xaranga local TAL COM SONA a la plaça Major.

19:30h Entrega de premis als agricultors/es que han cultivat la millor cirera de la Fira de la Cirera de Paüls del 2022, sortejos i cloenda

de la Festa. Es faran sortejos entre totes aquelles persones que han comprat cireres durant la fira i també entre la gent que ha participat a la ruta de tapes. Els diferents premis equivaldran a 38kg, 19 caixes

de cireres, tantes caixes com edicions porta la fira. També es farà un sorteig d’un lot de productes locals. Durant tota la tarda animació musical pel circuit de la fira a càrrec de la Xaranga local TAL COM SONA.

Durant tota la fira de la cirera hi haurà servei GRATUÏT de taxi des dels diferents punts d’aparcament a la zona de la Fira. Horari de la fira de la cirera: de 10h a 14h i de 17h a 20h.