Inauguració de la XVII Festa de la Cirera

Inauguració de la XVII Festa de la Cirera

Enguany, la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, inaugurarà la XVII Festa de la Cirera de Paüls, que tindrà lloc aquest cap de setmana (6 i 7 de juny) i se celebrarà en format digital. La ciutadania podrà veure tots els actes programats des de la pàgina web https://www.cireradepauls.cat, i la pàgina de Facebook de l’Ajuntament.

Noemí Llauradó ha felicitat l’organització per la tasca de “reformulació de la festa”. “No era una tasca senzilla, al contrari, ben complexa. Però ha Paüls heu aconseguit convertir un obstacle en una oportunitat. La festa serà més que mai oberta a tothom”, ha explicat durant el pregó. “Hem apreciat i reconegut la feina incansable dels nostres agricultors, i el valor i la qualitat que hi ha al darrere de cada producte km0. També els productors de cireres de Paüls ens porteu directament el producte directament a casa nostra. Felicitats per aquesta iniciativa”, ha remarcat.

Per la seva banda l’alcalde de Paüls, Enric Adell, ha destacat que “la web dedicada a la cirera de Paüls ha generat molta expectació, hi ha molta gent que ha adquirit cireres directament als productors/es gràcies a la web. Amb tot aquest 2020 la floració a l’hivern no va ser l’esperada i les pluges de la primavera han fet que la collita no fos la prevista, però durant aquest mes de juny els productors encara podran donar servei a la demanda que hi ha”. “Aquest cap de setmana mostrarem a tothom les nostres tradicions, cultura i gastronomia. I el 2021 esperem que puguem gaudir de la festa pels carrers del nostre poble”, ha afegit.